Siirry sisältöön
Arvot ja asiakaslupaus
[]

"Meillä on vahva tieto ja näkemys ulkoilupalveluiden tuottamisesta. Hyvin tuotettu liikunta- tai ulkoilupalvelu luo ihmisiin positiivistä mieltä, iloa, hymyä ja yhteenkuulumisen tunnetta. Huomioimme kaikki asiakkaamme yksilöinä ja teemme työtämme intohimolla, tunteella ja asiakkaan kanssa yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Luonto ja melonta ei ole meille vain harrastus tai ammatti. Se on elämäntapa."

Strateginen toiminta

Strategiamme pohjautuu helppouteen, suoraviivaisuuteen ja asiakaslähtöisyyteen. Me tulemme sinne, missä asiakasyrityksemme haluavat ulkoilla ja toteutamme tapahtumat tavalla jolla sinä haluat tapahtumien toteutuvan. Päämääränä ne tavoitteet jotka yhdessä tapahtumallemme luomme.

Laatuajattelu

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Nykyaikaiset opetusmenetelmät, laadukas kalusto ja oppaiden tietotaito tukevat työtämme tavoitteiden eteen. "Kun sinä opit, on meidän vuoro hymyillä ja kun sinä nautit - mekin nautimme!
 

Toimintaympäristön huomioiminen

Asiakkaidemme lisäksi huolehdimme myös ympäristöstä. Emme ylikuluta luontoa ja huolehdimme aina luontoon kuulumattomat asiat mukaamme ja vaadimme sitä myös asiakkailtamme. Haluamme vaalia leikkikenttäämme, joille viemme asiakkaamme aina vuosien jälkeen uudestaan ja uudestaan. Luonto on myös armoton, emmekä halua taistella sitä vastaan vaan hyödyntää mieluummin myötäisiä tuulia kaikessa toiminnassamme.

Henkilökunnan ratkaiseva merkitys

Tiedämme, että oman henkilöstömme tietotaito on kaiken toiminnan pohja. Iloinen, reipas ja asiantunteva henkilöstö takaa myös tyytyväiset asiakkaat.