Siirry sisältöön
Inarijärven Kajakkiseikkailu – Vätsäri (varausmaksu)
150,00 € / 4 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.

Kauppias

Kestimo Adventurestimo@kestimo.fi+358 44 972 3301Y-tunnus:2823666-4Kauppiaan ehdot
Retken hinta 655€, varausmaksu 150 €!

Tervetuloa unohtumattomalle melonta- ja vaellusmatkalle Inarijärven upeisiin maisemiin! Tämä viiden päivän retki yhdistää melonnan, vaelluksen ja rentouttavan eräelämän Inarijärven sydämessä.

Matkan varrella pääset ihailemaan upeita maisemia, tutustumaan Inarijärven rannan erämaaluontoon ja kokemaan kajakin tarjoaman vapauden tunteen. Västärin erämaa tarjoaa suojaisan reitin, joka sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin melojille. Melontaretken aikana on mahdollista kalastaa ja nauttia järvellä olevasta rauhasta ja hiljaisuudesta.

Päivien aikana leiriydytään kauniille rannoille, missä voit pystyttää telttasi ja nauttia yöttömästä yöstä Inarijärven rannalla. Lähde mukaan tälle unohtumattomalle melontaseikkailulle, missä luonto tarjoaa parastaan ja jokainen päivä on täynnä uusia elämyksiä. Inarijärvi ja Västärin erämaa odottavat sinua!

Alustava ohjelma:
Kokoontuminen tapahtuu Sevettijärven tien varrella sijaitsevalta Nitsijärven veneenlaskupaikalta klo 12.00.

 • Ensimmäisen päivän aikana melomme noin 15 km Koskivuonon veneenvetopaikalle.

 • Toisena melontapäivänä suuntaamme kohti Naittuniemeä tai Saijetsin vuonoa, matkan pituus vaihtelee olosuhteista riippuen, mutta arviolta noin 10-20 km.

 • Kolmantena päivänä melomme Pisterinniemin autiotuvalle, kattavaa matkaa noin 15 km.

 • Neljäntenä päivänä suuntaamme Kuuvan kanavan tai Koskivuonon kautta Koskivuonon veneenvetopaikalle viimeiseksi yöksi, matkaa kertyy noin 10-15 km.

 • Viimeisenä päivänä palaamme meloen takaisin Nitsijärven veneenlaskupaikalle.

Majoitus tapahtuu telttamajoituksessa luonnonhelmassa. Alueella on useita kauniita saaria, joilla voit valita leiriytymispaikkasi. Jokainen osallistuja vastaa omista ruoistaan matkan aikana.

Kestimo Advetures pidättää oikeuden tehdä ohjelmaan muutoksia. Säävaraus.

Majoitus ja ruokailut:
Majoittuminen tapahtuu teltoissa luonnon helmassa. Alueella on lukuisia kauniita saaria, missä on runsaasti leiripaikkoja. Jokainen vastaa omista ruuistaan matkan aikana, tarvitset mukaan omat ruoanlaittovälineet.

 • Paikka: Inarijärvi/Vätsärin erämaa alue

 • Aika:-16.8.2024

 • Osallistujamäärä: 3–8 henkeä

 • Hinta: 655 €/hlö sis. alv. Lisähintaan melontakaluston (kajakki, mela, aukkopeite ja melontaliivi) vuokra 155 € sis. alv. Kuivapuku vuokra 95 € sis. alv.

 • Oppaat: Kestimo Advetures oppaat

 • Palvelukielet: suomi, englanti

 • Retken vaativuus: Osallistujilta vaaditaan normaalia fyysistä kuntoa sekä melonnan peruskurssin suorittamista tai vastaavia tietoja/taitoja esim. meloja 1

 • Hintaan ei sisälly: Matkoja lähtöpisteeseen ja takaisin, vakuutuksia, ruokailu, melontakalusto eikä retkeilyvarustus. Varustelista toimitetaan osallistujille ennen retkeä.

 • Lisätiedot sekä ilmoittautumien: timo@kestimo.fi, +358449723301

Ilmoittautuminen
Huom! Ilmoittautuminen 15.07.2024 mennessä. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu 150 €.

Peruutusehdot
Jos peruutus tapahtuu vähintään kuusi viikkoa ennen retkeä, ennakkomaksu palautetaan. Jos peruutus tapahtuu 1-4 viikkoa ennen retkeä, järjestäjä perii 50 % osallistumismaksusta. Peruutuksen tapahtuessa viikkoa ennen retkeä tai lähempänä, järjestäjä perii osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja
timo@kestitimo.fi

puh: +358 449 723 301