Siirry sisältöön

Petteri on Parus Outdoorin perustaja ja monipuolisen ulkoilun harrastaja jonka intohimona on melonta!

Päätyönä Petteri toimii monipuolisesti viestinnän, markkinoinnin ja tapahtumatuotannon parissa ja kesäisin Petteri toimii yrittäjänä ulkoilusektorilla.

"Suhteeni luontoon on ollut tiivis jo lapsuudesta asti johtuen vanhempieni monipuolisesta luontoliikunnasta, mökkeilystä sekä veneilystä. Pian löysin itseni luonnosta aktiivisena partiolaisena sekä lähimetsien himokuluttajana. Luonto on pienestä pitäen ollut minulle luonteva osa harrastamista, siellä liikutaan, leikitään sekä se toimii monipuolisena ja aktivoivana alustana lähes kaikelle toiminnalle.

Kävin kouluni Haaga-Helia AMK:n Vierumäen yksikössä ja tämä olikin viimeinen niitti luontoharrastukselleni. Aloin ajatella luontoa mahdollisena työympäristönäni. Liikunta- ja luontomatkailuun suuntautuvien opintojen myötä sain vahvat tiedot ja taidot monipuolisen luontoliikunnan harrastamiseen sekä ohjaajana toimimiseen. Koin melonnan olevan minulle mielekkäin toiminnan muoto. Sittemmin olen kouluttautunut Suomen melontaliiton ohjaajaksi, sekä oppaaksi meri- sekä koskiolosuhteissa ja toiminut kouluttajana oman yritykseni kautta eri yritysten alihankkijana. Koulutusten ja kurssien sijaan koen oman harrastuneisuuteni; reissujen, retkien ja vedettyjen kurssien sekä niiden analysoimisen toimineen suurimpana opettajanani. Viimeisimpään ja pisimpään melontaretkeeni, Suomen rannikon melontaan pääset tutustumaan instagramista nimimerkin @rannikkotaival2020 takaa.

Suomesta löytyy mainiot olosuhteet monipuolisen luontoliikunnan harrastamiseen ympäri vuoden. Nyt ihmiset ylös, ulos ja liikkeelle."

Petteri Tiainen
0505566844
petteri@parusoutdoor.fi